Renovatie, herstel & accessoires

spacer Vloerservice

Renovatie en herstel

 

Renovatie kan een bestaande houten vloer weer als nieuw maken.

Bij een groot onderhoud behandelen wij de bestaande vloer, deze wordt opgeschuurd en opnieuw behandeld. Ook kan de vloer worden doorgelegd naar andere ruimtes, of repareren we beschadigingen aan de vloer.

Ook bij schade, zoals bijvoorbeeld brand- of waterschade, kunnen wij vloeren vaak weer volledig herstellen. Als specialisten worden wij dan ook veelvuldig ingehuurd door verzekeringsmaatschappijen. Als een vloer volledig vervangen dient te worden, kunnen wij ook het verwijderen van de oude vloer verzorgen.

Vloeronderhoud

Iedere vloer heeft onderhoud nodig.

Hoewel er groot verschil zit tussen een houten vloer of bijvoorbeeld een lamintaat- of PVC-vloer, heeft iedere vloer van tijd tot tijd onderhoud nodig. Het aanbod onderhoudsmiddelen is groot, maar Vloerservice heeft voor u een selectie gemaakt van de beste onderhoudsmiddelen van o.a. de merken Loba, Lecol, Osmo, Vesting, Blue Dolphin, Dr. Schutz.

spacer Vloerservice

Accessoires

Naast vloeren en onderhoudsmiddelen heeft Vloerservice tevens een aantal gerelateerde producten in haar assortiment. Zo kunt u ook bij ons terecht voor plinten, horren, hordeuren et cetera.

Horren en hordeuren van Unilux

Vloerservice is dealer van Unilux raamhorren en hordeuren

Unilux is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige horren en hordeuren. Topkwaliteit horren voor de beste insectenwering met een lange levensduur.

Een greep uit de vele mogelijkheden voor ramen én deuren: plisséhorren (voorzet en inklem), rolhorren en vaste horren.

Unilux horren
Vloerservice is dealer van Unilux horren

Stijlplinten van Peitsman

Vloerservice is dealer van Peitsman Stijlplinten

Met de stijlplinten van Peitsman is uw vloerafwerking helemaal perfect. Deze overschilderbare decoratieve plinten zijn geschikt voor elke vloer. Met deze plinten worden vloer en plint één stijlvol geheel

Peitsman, vloeren, plinten, ondervloeren, onderhoudsmiddelen

Voorkom beschadigingen…

Een mooie vloer moet mooi blijven, Vloerservice is daarom dealer van Floorfriendly en Scratchnomore (vooral voor PVC- & vinylvloeren)

Als u rechtstreeks bij floorfriendly.nl wilt bestellen gebruik dan KORTINGSCODE: FF2252# en ontvang direct 5% korting. Onderstaande link naar scratchnomore geeft eveneens 5% korting op uw bestelling.

Vloerbescherming van Scretchnomore bij Vloerservice
Vloerbescherming van Floorfriendly
Vinylvloeren met Speedheat vloerverwarming

Speedheat vloerverwarming

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische Infrarood (vloer)verwarming.

 

Speedheat is 100% elektrische verwarming van slechts 1 mm dun. Ideaal voor voor vloeren! Als vloerverwarming wordt het bovenop de isolatielaag en zo dicht mogelijk onder de vloer aangelegd. Hierbij wordt de vloerverwarming door de specialisten van Speedheat aangelegd en legt Vloerservice de vloer daar overheen. Ieder zo z’n vakspecialisme!